miércoles, marzo 08, 2006

Notificació al veïnat amb motiu de la propera Serenata

Mataró març de 2006.


Estimats veïns,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que ja estem preparant la Serenata del 2006, que aquest any cau en el dies 1 i 2 de juliol, dissabte i diumenge.

Si esteu interessats en formar part de la comissió de festes, només heu de venir a les nostres reunions que fem en el nº 71 1r pis, cada primer dimarts de mes a partir de les 20h.

Us volem recordar que passarem a cobrar dues quotes :

Abril.-18€........Juny.-18€.
Si per estalviar-nos feina ens ho podeu pagar tot de cop, molt millor.

La festa del Prat de la Riba no es pot organitzar sense la vostra col·laboració econòmica. Tenint en compte que fem l’esforç de mantenir la quota , podria ser que aquest any tinguem que cobrar un suplement pel nombre de cadires i taules que necessiteu. Tot això dependrà dels ingressos obtinguts abans de la festa.

També voldríem assenyalar que necessitem ajuda a l’hora de recollir cadires, taules, tanques, senyals i tot el material que queda desprès de la festa. Per això volem que ens doneu un cop de mà als membres de la comissió, un cop acabada la serenata.

Aquest any com a novetat, hem organitzat una excursió a les bodegues Torres; us adjuntem un full amb la informació del viatge. Si esteu interessats a anar d’excursió només ho heu de dir al membre de la comissió que us vingui a cobrar la quota.
Es indispensable per reservar plaça donar una paga i senyal de 10€ per seient reservat.

Tot esperant encertar en la programació, us saludem molt atentament.

LA COMISSIÓ DE LA SERENATA DEL PRAT DE LA RIBA.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

I les veïnes?, aquest llenguatge...

7:49 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home