martes, julio 17, 2007

La gran assistència de públic marca la festa del carrer Prat de la Riba

L'organització considera que aquesta ha estat la "millor edició" de la festa

A pesar del mal temps que es va viure durant alguns moments del passat cap de setmana, la Serenata del carrer Prat de la Riba va viure una edició triomfal. Dolors Silva, una de les membres de la comissió organitzadora, ha destacat que enguany la festa ha estat "tot un èxit" i que "ha assistit moltíssima gent" totes les activitats programades.



L'espectacle del Mag Lari, que era una de les actuacions mes esperades, es va veure interompida per la pluja que va caure el diumenge a la tarda, peró aixó no va ser cap impediment per a continuar l'espectacle quan va afluixar el mal temps. Una altre de novetats va ser l'espectacle Actión! de la companyia Clownx teatre, que va tancar la festa d'aquest any, i que va fer gaudir i colaborar a petits i grans. L'assistència també va ser molt elevada al sopar de dissabte, dia 30, que va estar amenitzat per l'Orquestra Litoral, mentre que l'exposició de cotxes dels anys 70 també va despertar la curiositat dels participants. En definitva, Silva creu que ha estat la "millor festa" que s'ha fet fins ara al carrer Prat de la Riba.

per Victor Calderón - fotos Joan G. Jané - 02/07/2007 Capgròs.com

2 Comments:

Blogger Carlos said...

Hola a tots i totes,
T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.
Gràcies,
www.charlivistaalegre.blogspot.com


Carlos

6:09 a. m.  
Blogger Miquel said...

Veig que quan organitzeu una festa, la cosa va en serio. Us felicito.
Com a membre del grup d'havaneres ATOTAVELA, www.havaneresatotavela.com, us expresso el nostre interés en participar amb una cantada d'havaneres en alguna de les properes ocasions organitzades per vosaltres.

Miquel, Grup d'havaneres ATOTAVELA

8:03 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home