lunes, abril 05, 2010

INFORMACIÓ DE LA SERENATA 2010

Estimats veïns,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que ja estem preparant la Serenata del 2010, que aquest any cau en el dies 3 i 4 de juliol, dissabte i diumenge.

Si esteu interessats en formar part de la comissió de festes, només ho heu de dir a qualssevol membre de la comissió de festes o venir a les nostres reunions. Ens reunim l’últim dilluns de cada més en el Nº 71 1r pis.

Com ja sabeu, la Serenata del Prat de la Riba no es pot organitzar sense la vostra col·laboració econòmica. Una vegada més, us volem recordar que passarem a cobrar la última setmana del mes de maig. Si us plau prepareu els diners pels dies 24 al 30 de maig, i si pots ser d’ un sol cop, per evitar venir varies vegades.

Aquest any ho cobrarem de la següent manera:

Les famílies que no necessitin ni taules ni cadires perquè en tenen a casa, cobrarem 20€.

Les famílies que necessitin taules i cadires, cobrarem 40€.

Prenem aquesta mesura per poder estalviar cèntims en el lloguer de taules i cadires, ja que cada any ens costen més diners.

* Aprofiteu al moment de pagar, els qui sol.liciteu taules i cadires, per demanar-ne la quantitat.


També voldríem assenyalar que necessitem ajuda a l’hora de recollir cadires, taules, tanques, senyals i tot el material que queda desprès de la festa. Per això agrairíem que ens doneu un cop de mà als membres de la comissió, un cop acabada la serenata.

Tot esperant encertar en la programació, us saludem molt atentament.

LA COMISSIÓ DE LA SERENATA DEL PRAT DE LA RIBA.